BEDBODEMS

BEDBODEMS

De keuze van de bedbodem is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de matras die de bodem zal gaan dragen. Ook de bedbodem is een belangrijk onderdeel van uw goede nachtrust.

Lattenbodems zijn goed ventilerende, verende bodems.

Bij een goede lattenbodem kunnen de latten onafhankelijk van elkaar de contouren van uw lichaam volgen, zodat u zowel in rug- als zijligging de juiste ondersteuning krijgt. De heupzone is instelbaar naar soepel (lichtere personen) of stevig (zwaardere personen) Bovendien  is een goede lattenbodem voorzien van een schoudercomfort zone. Een goede lattenbodem verlengt tevens de levensduur van uw matras. Vanwege zijn veelzijdigheid is de lattenbodem een zeer geliefde bedbodem, geplaatst in een bedomranding of als stand-alone.

Spiraalbodems zijn bedbodems, vervaardigd van metaal.

Zij bestaan uit een geweven net, gespannen in een frame. Een goede spiraalbodem is dwarsgespannen om doorhangen te voorkomen.  De spiraalbodem is een duurzame bodem, en ventileert uitstekend. Ook een spiraalbodem is toe te passen als inlegbodem of als stand-alone.

Boxsprings zijn voorzien van een bonell- of pocketvering interieur.

De boxspring ventileert goed, veert over de volle breedte en heeft een zeer comfortabele ligging. Een boxspring wordt meestal als stand-alone geplaatst in een naar uw persoonlijke wens beklede stof, eventueel voorzien van hoofd- en voetenbord en is uiteraard ook te leveren in een verstelbare uitvoering. Boxsprings hebben eigenlijk alle eerder genoemde voordelen.